Toezine

Wekelijkse verdieping voor professionals in toezicht, handhaving en inspectie

Bezig met laden...
De agenda van ToeZine geeft u een compleet overzicht van congressen, conferenties, bijeenkomsten en trainingen in het vakgebied van toezicht, handhaving en inspectie.

Basistraining toezichthouders kinderopvang (Wko)

Op 14 januari 2019 start een nieuwe basistraining voor toezichthouders in de kinderopvang. Deze training is een initiatief van het Landelijk Centrum Toezicht Kinderopvang van GGD GHOR Nederland en het Kenniscentrum Handhaving en Toezicht van de VNG. Tijdens de training leert de beginnende toezichthouder Wet kinderopvang (met 1 tot 3 maanden ervaring) de systematiek van de wet en het gebruik daarvan. De theorie, oefeningen en casuïstiek hebben betrekking op kindercentra en gastouders.
Meer informatie en aanmelden.

Congres 'Toezicht, technologie en strategie'

Op 30 januari 2019 organiseert Nyenrode Business Universiteit het congres 'Toezicht, technologie en strategie'. Drie hoogleraren gaan in op de vraag hoe technologische ontwikkelingen de strategie van toezicht en handhaving veranderen. Vervolgens komen in vijf workshops de (on)mogelijkheden van nieuwe technologieën en het gebruik daarvan aan bod, zoals de invloed van FinTech, machine learning en blockchain. Kijk op de congreswebsite voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Training gedragsverandering voor toezicht en handhaving

Hoe zorg jij ervoor dat burgers en bedrijven de regels naleven? Na het volgen van deze 4-daagse training ben je in staat recente wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie en communicatiewetenschap toe te passen op jouw eigen praktijk.
Op 21 maart 2019 begint een nieuwe opleiding.

Toezichtfestival 2019

Na het zeer goed bezochte en ontvangen Festival Innovatie van Toezicht, organiseert Vide op 26 maart het Toezichtfestival 2019: een festival voor én van toezichthouders. Het festival wordt nog groter én voor een bredere doelgroep, namelijk voor alle toezichthouders van de rijksoverheid.
Lees meer over het Toezichtfestival.

BOA Event 2019

Op 2, 3 en 4 oktober organiseert het BOA-Platform het BOA Event waar professionals en betrokken organisaties hun kennis, ervaringen en ideeën delen over opleiding en innovatie, samenwerking en informatie-uitwisseling, uitrusting en bewapening en slim handhaven en innovatie.