Toezine

Wekelijkse verdieping voor professionals in toezicht, handhaving en inspectie

Bezig met laden...
De agenda van ToeZine geeft u een compleet overzicht van congressen, conferenties, bijeenkomsten en trainingen in het vakgebied van toezicht, handhaving en inspectie.

NVVK Veiligheidscongres

Kom denken, dromen en doen op het Veiligheidscongres 2019 dat de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde op 13 en 14 maart organiseert. Leer alles over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën en probeer ze uit. Onder andere robotisering, big data, serious gaming, sensoren en virtual reality.Meer informatie »

Training gewijzigde Wet politiegegevens en AVG

Voor een goede gegevensverwerking is het van belang onderscheid te maken tussen toezicht en opsporing. Een gegevensbestand voor het uitoefenen van toezichttaken valt namelijk onder de AVG en een bestand voor de uitoefening van opsporingstaken onder de Wpg. Meer informatie »

Toezicht in transitie 2019 - Perspectieven op toezicht

Thema van dit Nieuwspoort Seminar is de maatschappelijke meerwaarde van toezicht. De vraag 'hoe om te gaan met verschillende belangen en perspectieven?' staat centraal. Meer informatie »

Toezichtfestival 2019

Na het zeer goed bezochte en ontvangen Festival Innovatie van Toezicht, organiseert de Inspectieraad op 26 maart het Toezichtfestival 2019: een festival voor én van toezichthouders. Het festival wordt nog groter én voor een bredere doelgroep, namelijk voor alle toezichthouders van de rijksoverheid. Meer informatie »

BOA Masterclass privacywetgeving AVG en Wpg

BOA’s doen aan gegevensverwerking in zowel de rol als toezichthouder voor de gemeente, maar ook als opsporingsambtenaar. Recent gewijzigde privacywetgeving maakt dat onderscheid gemaakt moet worden tussen gegevensverwerking in kader van toezicht en van opsporing. Meer informatie »

Training privacywetgeving voor BOA's: de nieuwe Wpg

Gegevens die BOA's als opsporingsambtenaar verwerken, vallen onder de nieuwe Wet politiegegevens (Wpg). Wat betekent dat in de praktijk? Meer informatie »

14e dag van de BOA

Speciaal voor u als BOA en/of teamleider vindt op maandag 27 mei de 14e Dag van de BOA plaats. In één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, het event waar u inspiratie opdoet en vele netwerkmogelijkheden heeft met vakgenoten vanuit het hele land!Meer informatie »

Vide Jaarcongres 2019

Op donderdag 6 juni aanstaande vindt het Vide Jaarcongres 2019 plaats. Thema dit jaar is ‘Onafhankelijkheid’. Wat is nodig om onafhankelijkheid te borgen? Hoe zorgen we voor onafhankelijk toezicht/evalueren en dat het op een goede manier gebeurt? Meer informatie »

Training gewijzigde Wet politiegegevens en AVG

Voor een goede gegevensverwerking is het van belang onderscheid te maken tussen toezicht en opsporing. Een gegevensbestand voor het uitoefenen van toezichttaken valt namelijk onder de AVG en een bestand voor de uitoefening van opsporingstaken onder de Wpg. Meer informatie »

Training gedragsverandering voor toezicht en handhaving

Hoe zorg jij ervoor dat burgers en bedrijven de regels naleven? Na het volgen van deze 4-daagse training ben je in staat recente wetenschappelijke inzichten uit de gedragspsychologie en communicatiewetenschap toe te passen op jouw eigen praktijk.Meer informatie »

BOA Event 2019

Op 2, 3 en 4 oktober organiseert het BOA-Platform het BOA Event waar professionals en betrokken organisaties hun kennis, ervaringen en ideeën delen over opleiding en innovatie, samenwerking en informatie-uitwisseling, uitrusting en bewapening en slim handhaven en innovatie.Meer informatie »