Toezine

Wekelijkse verdieping voor professionals in toezicht, handhaving en inspectie

Bezig met laden...
ToeZine voert frequentie op

Foto: Hollandse Hoogte - Rob Huibers

ToeZine voert frequentie op

Met meer dan 3.000 vaste abonnees en met circa 50.000 bekeken pagina’s per jaar vormt ToeZine al meer dan twee jaar hét online magazine voor professionals uit de handhaving, het toezicht en de inspecties. Daarmee is het magazine een belangrijke bron van inspiratie en informatie. Om jou als lezer nog beter tegemoet te komen in jouw informatiebehoefte, verschijnen er in 2016 met grotere regelmaat artikelen op ToeZine.nl. In plaats van eens per twee maanden een hele serie artikelen, kun jij nu elke week een nieuw artikel lezen.

Lees je liever meerdere artikelen tegelijk? Wij sturen onze abonnees iedere maand een overzicht van de meest recente artikelen.
Ben je nog geen abonnee van ToeZine? Meld je dan nu aan!

Vaste vertrouwde rubrieken nu met grotere regelmaat te lezen

Ook in 2016 willen we voor jou kennis beschikbaar stellen over interventies, instrumenten en methodes én theorie en praktijk verbinden op het vlak van gedragsbeïnvloeding en naleving. Daarom keren de vertrouwde rubrieken – van columns tot boekbesprekingen en interviews – terug. Ook is de zoekfunctie in het magazine, door het gebruik van tags, verbeterd. Onderwerpen en thema’s worden hierdoor beter aan elkaar gekoppeld en dus makkelijker en beter vindbaar.

Lees ToeZine eenvoudig onderweg

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de lezers ToeZine graag leest op smartphone of tablet. Daarom is de opmaak aangepast en is het magazine beter te lezen als je bijvoorbeeld onderweg bent. Wil jij jezelf helpen om snel ToeZine te lezen, installeer dan de ‘touch-icon' op jouw smartphone of tablet. Ga naar toezine.nl en kies in het menu rechtsboven voor ‘Sneltoets toevoegen aan startscherm’ of selecteer onderin  ⤤‘Zet in beginscherm’.