Toezine

Wekelijkse verdieping voor professionals in toezicht, handhaving en inspectie

Bezig met laden...
(Terug)blik op ToeZine

(Terug)blik op ToeZine

Nu de kerstdagen achter ons liggen en 2017 voor de deur staat, is het tijd om terug te blikken op 2016. Het jaar waarin ToeZine wekelijks artikelen ging publiceren. Uiteraard kijken we ook vooruit: hier schakelen we graag uw hulp voor in!

ToeZine bracht u in 2016 52 artikelen over het vakgebied.
ToeZine is sinds 2013 digitaal. Van 2013 tot en met 2015 verscheen het blad tweemaandelijks als e-magazine. Om beter op de actuele ontwik­kelingen te kunnen inspringen, publiceren we sinds januari 2016 wekelijks. ToeZine bracht u in 2016 52 artikelen met nieuws, achter­gronden, inter­views, boekbesprekingen en columns over het vakgebied. De meest gelezen artikelen hebben we voor u op een rijtje gezet. Heeft u er één gemist?

Top 10 meest gelezen artikelen van 2016

1. Laatste groep radiopiraten gaat ver voor gevaarlijke hobby
2. Onderzoek laat zien: het imago van boa’s is positiever dan gedacht
3. Nieuw boa-platform voor samenwerking in handhaving
4. Werken aan agressievrij werk voor boa’s
5. Het interventiekompas legt onbewust gedrag bloot
6. Omgevingswet verandert werk omgevingsdiensten
7. Rotte appels, fruitmanden en mandenmakers: nieuwe inzichten over regelnaleving
8. Toezicht op het verbod op asbestdaken: schone taak op hopeloze zaak?
9. Koudwatervrees over het gebruik van nudging is verdwenen
10. Maaltijdboxen en een kistje wijn: toezicht tot op de stoep

Verbeterde website

Het publiceren van artikelen is niet het enige wat we doen. ToeZine is voortdurend in ontwikkeling. Zo hebben we de afgelopen week een aantal verbeterpunten op de website doorgevoerd. Is het u al opgevallen? De website is overzichtelijker en strakker en heeft een frissere uitstraling gekregen. Er zijn vijf thema-pagina’s gekomen, waarbinnen u artikelen kunt zoeken. Ook is de algemene zoekfunctie aangepast.
ToeZine is benieuwd naar de mening van zoveel mogelijk lezers.

Lezersonderzoek van start

Uiteraard willen we dat de website en artikelen goed blijven aansluiten op uw informatiebehoefte. Daarom zijn we half december een lezers­onderzoek gestart. Al flink wat lezers hebben het onderzoek ingevuld. Hartelijk dank daarvoor! ToeZine is benieuwd naar de mening van zoveel mogelijk lezers. Met de resultaten van het lezersonderzoek kunnen wij ToeZine verder verbeteren. Heeft u het lezersonderzoek nog niet ingevuld? U heeft tot uiterlijk 15 januari de tijd om deel te nemen en ons te laten weten wat u van ToeZine vindt. Het invullen kost ongeveer tien minuten van uw tijd en u helpt ons er enorm mee.

Beste wensen

ToeZine kijkt terug op een productief jaar waarin wij veel nieuwe lezers hebben mogen verwelkomen. We danken u allen hartelijk voor uw tijd en interesse in onze artikelen. Graag wensen wij u het beste voor 2017 waarin we hopen veel voor het vakgebied van toezicht, handhaving en inspectie te mogen betekenen. Het eerste artikel van 2017 kunt u op dinsdag 10 januari van ons verwachten.